Щрих.

Щрих.

Фигурална композиция.

Фигурална композиция.

Перспектива.

Перспектива.

Цветознание.

Цветознание.

Подготовка за кандидатстване след 7 клас

Уроци по рисуване за кандидатстване в Художествена гимназия,  Частни и Професионални гимназии – по приложни изкуства, НПГПФ, мода и дизайн, графичен дизайн и др. специалности с рисуване. Изучава се  перспектива и конструиране на графичен натюрморт,  изграждане със светлосенки;  пропорции на човешкото тяло и фигуралната композиция, комбинаторика.

 

Уроците за изпити са частни и се водят от преподавател с 15 год. стаж само в тази област (и още 27 год. педагогически). Има над 500 приети студенти и гимназисти на 1-во и 2-ро  класиране по 1-во желание. Работи се много сериозно  – така амбициозните и отговорни успяват.

Частните уроци по рисуване се провеждат в 3 астрономически часа.

* Предплащане за 4 урока за месец  – 200 лв.
* Ученици, които от 6 клас се подготвят  – 170 лв.

* За периода 15 септември – 1 юли, се признават 4 отсъствия + 1 за Коледна ваканция. Останалите отсъствия влизат в таксата.  Така пропуснат урок може да се вземе в друг ден, само ако има свободно място.  За целта всяко отсъствие трябва да се обяви възможно по-рано, за да може друго дете да си вземе пропуснат урок.
* На започналите от февруари се признават 2 отсъствия.
* Уроците са частни и не зависят от обявени ваканции и празници.

Всички уроци по рисуване за изпити след 7 клас се провеждат в гр. София, кв. Дружба-2, ул. “Обиколна” 28;    автобуси 384, 404;    тролей 4;  до Практикер, срещу сладкарница Неделя  – в Планетскул (линк към googlemaps в Контакти), в група до 6 деца.

1-glavna7kl
Свържете се с нас

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви отговорим максимално бързо,

Not readable? Change text. captcha txt