Въображение.

Въображение.

 Подготовка за 7 клас.

Подготовка за 7 клас.

Училищно допълнение.

Училищно допълнение.

Креативност.

Креативност.

Уроци по рисуване за деца 4-6 клас

Децата работят за развитие на въображението и усвояване на нови, по-сложни знания и умения, които надграждат ученото в училище. А онези, които и ще кандидатстват след 7 клас с рисуване, постепенно се научават и на отговорност към усвояването на по-трудния материал и грижите на родителите за развитието им.

Уроци по рисуване за развитие и творчество за деца от 4 до 6 клас се провеждат:

– в 2 астрономически часа на урок – 30 лв. на урок;
– при предплащане на 4 урока за месец – 100 лв. (вместо 120 лв.).

* Поради големият интерес към уроците и ограниеният брой места, при отсъствия без предупреждение или  систематични отсъствия, запазваме правото да прекратим уроците с курсиста и местото да се даде на друг.

* При предплатените уроци, ако някой не се яви, без да се е обадил  24 часа преди това, за да го отложи за друг ден, губи таксата за деня.

Ако детето е в 5 или 6 клас и започва подготовка за кандидатстване с рисуване след 7 клас, за да може да напредва спокойно, да си ползва ваканциите, да има време да  усвоя новите знания по перспектива и цветознание, които се изискват към съответните гимназии, за тези уроци цената се приравнява към тази за 7 клас, поради сложността на материала, като в следваща 1 или 2  години ще има отстъпка според броя часове на урок (2 или 3) и броя месечни посещения. 

1-glavna-deca
Свържете се с нас

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви отговорим максимално бързо,

Not readable? Change text. captcha txt