Въображение.

Въображение.

 Подготовка за 7 клас.

Подготовка за 7 клас.

Училищно допълнение.

Училищно допълнение.

Креативност.

Креативност.

Уроци по рисуване за деца 4-6 клас

Децата работят за развитие на въображението и усвояване на нови, по-сложни знания и умения, които надграждат ученото в училище. А онези, които и ще кандидатстват след 7 клас с рисуване, постепенно се научават и на отговорност към усвояването на по-трудния материал и към грижите на родителите за развитието им.

Уроци по рисуване за развитие и творчество за деца от 4 до 6 клас се провеждат:

  1. В 2 астрономически часа, с предп0лащане на 4 урока в месец – 120 лв.

* За периода 15 септември – 15 юни се признават 4 отсъствия + 1 за Коледна ваканция. Останалите отсъствия влизат в таксата. Така пропуснат урок може да се вземе в друг ден, само ако има свободно място. За целта всяко отсъствие трябва да се обяви възможно по-рано, за да може друго дете да си вземе пропуснат урок.

* Уроците са частни и не зависят от обявени ваканции и празници.

2 Ако детето е в 5 или 6 клас и започва подготовка за кандидатстване с рисуване след 7 клас, уроците са по 2 астр. часа – 140 лв,  месечна такса (4 урока) .

* Ученици в 6 клас, които са се подготвяли от 5 клас – 120 лв

Уроците за изпити са частни и се водят от преподавател с 15 год. стаж само в тази област (и още 27 год. педагогически). Има над 500 приети студенти и гимназисти на 1-во и 2-ро  класиране по 1-во желание. Работи се много сериозно  – така амбициозните и отговорни успяват.

1-glavna-deca
Свържете се с нас

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви отговорим максимално бързо,

Not readable? Change text. captcha txt